Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/09/19/pratsivniki-zakladiv-kulturi-poglibljuvali-znannja-z-pozhezhnoi-bezpeki-ta-tsivilnogo-zahistu.htm

Працівники закладів культури поглиблювали знання з пожежної безпеки та цивільного захисту


18 вересня працівники Головного управління ДСНС в області та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області провели заняття для керівників закладів культури обласного підпорядкування та фахівців, відповідальних за протипожежний стан та виконання заходів цивільного захистуу цих установах.


У ході заняття розглянули питання організації стабільної роботи закладів культури під час надзвичайних ситуацій та в умовах відсутності електропостачання.


Заступник начальника Головного управління ДСНС з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Василь Штогрін ознайомив присутніх з основними вимогами  Правил пожежної безпеки в Україні, що висуваються до встановлення та експлуатації електрогенеруючого обладнання, в тому числі - дизельних, бензинових та газових генераторів.


Також розглянуливажливе питання забезпечення безперервного функціонування систем протипожежного захисту згаданих об’єктів у режимі постійних аварійних відключень живлення - так званого блекауту. Присутніх ознайомили з переліком та видами продукції, стосовно якої ДСНС України здійснює державний ринковий нагляд, а також озвучили основні вимоги технічних регламентів до засобів цивільного захисту, вогнегасників, протипожежного обладнання. 


Фахівець навчально-методичного центру нагадав присутнім алгоритми дій під час різних надзвичайних ситуацій, у тому числі, під час пожеж, спричинених ворожими обстрілами, в умовах аварійних відключень електроенергії та про організацію роботи Пунктів незламності.


На завершення зустрічі співробітники Головного управління відповіли на актуальні запитання, пов’язані з організацією пожежної безпеки та виконання заходів цивільного захисту у закладах культури, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

         

1013Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: