Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня, 11:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/03/zavolodinnja-derzhavnimi-koshtami-pid-chas-rekonstruktsii-ochisnih-sporud-suditimut-direktora-tovaristva.htm
новини, 3 липня, 11:44

Заволодіння державними коштами під час реконструкції очисних споруд: судитимуть директора товариства


За процесуального керівництва прокурорів Олександрійської окружної прокуратури обвинувальний акт стосовно директора одного з товариств по будівництву трубопроводів за фактом заволодіння чужим майном скеровано до суду (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).


Встановлено, що обвинувачений, зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів грошовими коштами під час виконання робіт з реконструкції системи відведення осаду та мулу на майданчиках Марто-Іванівських очисних споруд Олександрійського району, шляхом внесення до актів приймання виконаних робіт завідомо неправдивих відомостей щодо їх вартості.


Сума завданих державі збитків становить майже 100 тис. гривень.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.

https://t.me/kirgpua/1624


1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: