Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня, 13:33
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/17/kropivnitski-pirotehniki-povernulisja-dodomu-z-vikonannja-boiovih-zavdan-na-donechchini.htm
новини, 17 травня, 13:33

Кропивницькі піротехніки повернулися додому з виконання бойових завдань на Донеччині

Кропивницькі піротехніки повернулися додому з виконання бойових завдань на Донеччині

Сьогодні маємо дуже гарні новини: наші сапери, нарешті, повернулися додому. Тривалий час вони працювали на одному з найскладніших напрямків  - на Донеччині. Там ворог залишив по собі  чимало вибухонебезпечного металобрухту. Кожен шматок землі щільно заміновано. А найбільшу загрозу становлять так звані міни-пастки, які маскуються під безпечні предмети, побутові речі та навіть дитячі іграшки. І таких випадків досвід наших саперів накопичив чимало, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській.


“Випадки бувають різні, всього й не пригадаєш одразу”, - говорять хлопці. Втім, вони сприймають це досить спокійно, адже для них це щоденна робота, до якої звикли. Тепер настав час відпочити. Ще там, на першій лінії боротьби з вибухонебезпекою, їм завжди додавали сил думки про дім та близьких. А нині вони щасливі, що мають нагоду обійняти найрідніших.


Усі живій й здорові! І це  - найголовніше! А рідні стіни допоможуть їм швидко відновити сили для нових впевнених перемог над мінною загрозою.


Пишаємося вами, наші незламні та мужні титани! 


                   

789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: