Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня, 14:18
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/19/zastupnik-golovi-oblradi-vzjav-uchast-u-regionalnomu-naukovo-prosvitnitskomu-zahodi-ekologija-kirovogradskoi-oblasti-v-chasi-viklikiv-.htm
новини, 19 квітня, 14:18

Заступник голови облради взяв участь у регіональному науково-просвітницькому заході «Екологія Кіровоградської області в часи викликів»


Напередодні Всеукраїнського дня довкілля в ОУНБ імені Д.І. Чижевського відбувся регіональний науково-просвітницький захід «Екологія Кіровоградської області в часи викликів». 


У заході взяли участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науковці, громадські активісти, педагоги, а також представники підприємств, безпосередньо дотичних до проблем екології. 


«На жаль, жертвою російської агресії також стала українська природа: тваринний і рослинний світ, водне середовище, повітря, грунт. Негативні наслідки будуть довгостроковими і матимуть глобальний характер. В сьогоднішніх умовах питання охорони навколишнього природнього середовища на території області набувають ще більшого значення, тому я радий вітати таке широке коло зацікавлених осіб. Кіровоградська обласна рада в межах своїх повноважень завжди відкрита для співпраці у вирішенні нагальних екологічних проблем», – зазначив у своєму зверненні перший заступник голови облради Юрій Семенюк

      

375Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: