Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня, 10:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/17/prokachai-svoju-angliisku-kropivnichan-zaproshujut-na-schotizhnevii-spiking-klab-it-s-english-o-clock-.htm
новини, 17 квітня, 10:29

Прокачай свою англійську: кропивничан запрошують на щотижневий спікінг-клаб «It’s English o’clock!»



У Кропивницькому на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр щоп’ятниці проводять відкриті спікінг-клаби з англійської мови для дорослих. Участь у клубі «It’s English o’clock!» безкоштовна для всіх охочих.


За словами організаторів проєкту, розмовні клуби — це чудова нагода «прокачати» свою англійську та позбутися мовного бар’єру — страху, який виникає щоразу, коли вам необхідно заговорити англійською.


«Мовний бар’єр — це передусім психологічна перепона, з якою можуть зіткнутися навіть ті, хто знає іноземну мову на доволі високому рівні. І найкращий спосіб позбутися цієї проблеми — заговорити англійською в колі однодумців. У компанії, де ніхто не сваритиме за помилки чи незнання якихось слів», — зазначають у Гончаренко центрі.


Менторка спікінг-клабу в Гончаренко центрі Кропивницький — Валерія Горобець — наголошує: для участі в спікінг-клабі достатньо навіть базових знань, а сам захід проходить в інтерактивному форматі.


«Якщо ви володієте англійською хоча б на базовому рівні — ласкаво просимо. Ми класно проведемо разом час та пограємо в настільні ігри, водночас покращуючи ваші скіли англійської», — зазначає викладачка. 


Зустрічі клубу «It’s English o’clock!» проводять щоп’ятниці, о 18:00, в освітньо-культурному просторі Гончаренко центр Кропивницький, що на вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Тривалість заходу — година. Аби потрапити на найближчий спікінг-клаб, достатньо зареєструватися за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

      

695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: