Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/01/ponad-2-7-tis-pereselentsiv-otrimali-poslugi-vid-sluzhbi-zainjatosti-na-kirovogradschini.htm
новини, 1 липня 2022

Понад 2,7 тис переселенців отримали послуги від служби зайнятості на Кіровоградщині


З моменту введення військ агресора на територію України щотижня в середньому до служби зайнятості надходилобільше 150 звернень від внутрішньо переміщених громадян щодо наданні послуг, пов’язаних із працевлаштуванням, повідолмляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Так, фахівці обласної служби зайнятості допомогли 200 переселенцям подати заяви для припинення в односторонньому порядку трудових відносин з роботодавцями.


Водночас працевлаштовано – 314 внутрішньо переміщених осіб.


Нагадаємо, що для пошуку роботи є декілька шляхів:


- безпосереднє звернення до найближчого центру зайнятості або філії за місцем вашого перебування;


- через регіональний вебресурс державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» за посиланням 


- черезчат-бот державної служби зайнятості у Telegramhttps://t.me/DCZWorkNowBbot, де щоденно оновлюється інформація про вакансії за регіоном або галуззю.


Усі ті, хто бажає та може працювати,у тому числі й ті, хто залишив свої домівки в пошуках безпечного місця,– працюйте!Запам'ятайте робота - наша зброя!


Не шукайте зараз високих зарплат. Будьте готовими до будь-якої роботи та виконуйте її якісно!Робіть усе можливе, аби утримати свою родину та допомогти тим, хто цього потребує.Разом ми сильні! 



715Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: