Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/07/na-kirovogradschini-z-metoju-zapobigannja-pozhezham-aktivno-patruljujut-ekosistemi-foto-.htm
новини, 7 травня 2021

На Кіровоградщині з метою запобігання пожежам активно патрулюють екосистеми (ФОТО)


З метою попередження пожеж в екосистемах, рятувальники, лісівники та поліцейські Кіровоградщини здійснюють патрулювання найпопулярніших місць відпочинку жителів області, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 6 травня патрулювання у лісах, лісопосадках та лісопарках відбулось на території  Благовіщенського, Гайворонського, Долинського та Новгородківського районів області.


Організатори рейду поспілкувались із громадянами, котрі на той момент перебували на відпочинку, закликали відпочивальників не засмічувати довкілля, розпалювати багаття лише у дозволених місцях, не залишати вогнище без нагляду і, залишаючи місце пікніка, обов’язково загасити його водою чи засипати землею або піском. Громадян попередили, що за провокування пожеж у екосистемах існує суворе покарання. 


Кожен, з ким довелося поспілкуватись, отримав листівки із застереженнями, правилами пожежної безпеки та вказаним номером виклику Служби порятунку. 


      


555Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: