Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/07/naslidki-vchorashnoi-stihii-v-kropivnitskomu-foto-.htm
новини, 7 серпня 2018

Наслідки вчорашньої стихії в Кропивницькому (ФОТО)



Про наслідки вчорашньої стихії у Кропивницькому на своїй сторінці в мережі фейсбук написав начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк: "Злива, що буквально накрила вчора Кропивницький, завдала чимало клопоту рятувальникам. До Служби "101" надійшло 15 заявок щодо відкачування води з території приватних домоволодінь у мікрорайоні Кущівка, а також 7 заявок на розпилювання та прибирання дерев."

Як повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській област за добу 6 серпня бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та АРЗСП У ДСНС в області 15 разів надавали допомогу населенню обласного центру по відкачуванню дощової води з територій приватних домоволодінь, житлових будинків та підсобних приміщень (вул. Родимцева, Усенка, Покровська, Андріївська, Таврійська, Олександрійська, Матросова, Чернишевського, Світла, Тамбовська, Тюленіна, Баженова, Ізмаїльська).

і



                           


2549Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: