Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/07/na-kirovogradschini-alimenti-vid-bezvidpovidalnih-batkiv-otrimali-ponad-14-tisjach-ditei.htm
новини, 7 серпня 2018

На Кіровоградщині аліменти від безвідповідальних батьків отримали понад 14 тисяч дітей


Майже 1500 мешканців Кіровоградщини ліквідували накопичені борги з аліментів перед власними дітьми за кілька місяців з часу дії нового закону щодо посилення відповідальності недобросовісних батьків - повідомляє krjust.gov.ua


Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул сьогодні, 7 серпня, під час проведення звітної прес-конференції.


«Більше 18 тисяч жителів області мали б сплачувати аліменти на користь своїх дітей на підставі судових рішень. Незважаючи на це, згідно даних виконавчої служби, 2 838 боржників не виконували свої батьківські обов’язки понад рік», – проінформував посадовець.


Зі свого боку заступник начальника з питань державної виконавчої служби Віктор Журавко додав, що 3 750 мешканців області обмежили в праві виїзду за кордон, 3 786 неплатників – у користуванні автівками. Окрім цього, 3 788 особи не мають права користуватися вогнепальною зброєю та полювати.


Усього з початку року державні виконавці Кіровоградщини стягнули близько 65  млн грн з боржників.  Завдяки цьому кошти отримали 14 065 дітей.



978Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: