Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 травня, 13:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/02/kirovogradskii-oblasnii-tsentr-zainjatosti-ta-blagodiina-organizatsija-blagodiinii-fond-ja-mariupol-uklali-ugodu-pro-spivpratsju.htm
новини, 2 травня, 13:30

Кіровоградський обласний центр зайнятості та Благодійна організація «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» уклали Угоду про співпрацю


Кіровоградський обласний центр зайнятості та Благодійна організація «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» уклали Угоду про співпрацю, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Забезпечення соціальних гарантій у сфері зайнятості та реалізація прав внутрішньо переміщених осіб, які переїхали на Кіровоградщину з м. Маріуполь та Маріупольського району Донецької області, – серед головних обов'язків сторін-партнерів, які уклали угоду. 


Під час зустрічі директора обласного центру зайнятості Лілії Колесник та керівника центру «Я-Маріуполь. Кропивницький» Дімітрія Голубченка, яка проходила у конструктивному руслі,сторони обговорили ситуацію на регіональному ринку праці, шляхи реалізації намірів щодо реінтеграції у реальні трудові відносини внутрішньо переміщених осіб, підвищення їхніх професійних компетенцій, а також проведення інформаційних заходів, що орієнтовані на прискорення їхньої зайнятості. Також була підписана програма спільних профорієнтаційних заходів, які проводитимуться для учнівської молоді.



890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: