Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/06/u-kropivnitskomu-iz-nastupnogo-navchalnogo-roku-planujut-vidkriti-tsentr-dlja-osoblivih-ditei.htm
новини, 6 лютого 2018

У Кропивницькому із наступного навчального року планують відкрити центр для особливих дітей


Сьогодні, 6 лютого, у міській раді Кропивницького відбулася прес-конференція начальника управління освіти Лариси Костенко, у ході якої вона розповіла про проведену роботу за останній рік. 


Можна спостерігати стабільність вступу дітей до 1-х та 10-х класів. Що стосується дитячих садків, то місць на сьогоднішній день вистачає, але у подальшому планується збільшення кількості груп. 


«Потреби відкривати нові садочки немає, але ми хочемо відкривати щороку нові групи, щоб розвантажити ті групи, де велика кількість дітей», - говорить Лариса Костенко.


Також, за ініціативи міського голови, було збережено безкоштовні сніданки для учнів 1-4 класів, закуплено додаткові підручники для учнів 4-7 класів та збільшено кількість груп подовженого дня.


За словами начальника управління освіти Лариси  Костенко, з 1 вересня 2018 року на базі 29-ї школи планується відкриття центру для особливих дітей:


«Цей центр працюватиме на базі 29-ї школи, уже закуплено необхідне обладнання. Діти необов’язково повинні там вчитися, вони можуть приходити до центру у другій половині дня, щоб проходити курс реабілітації».


2416Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: