Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/31/pratsivniki-politsii-vikrili-zlovmisnikiv-jaki-obikrali-likarsku-ambulatoriju.htm
новини, 31 січня 2018

Працівники поліції викрили зловмисників, які обікрали лікарську амбулаторію


В одному з населених пунктів Новоукраїнського району злодії «завітали» до приміщенні колишнього відділення лікарської амбулаторії, звідки демонтували метал. За вчинене особи можуть отримати покарання - до 6 років позбавлення волі.


До відділу поліції повідомлення про крадіжку надійшло від медичного працівника. Він спочатку помітив сліди біля розбитого вікна будівлі, а потім і самі наслідки «візиту» зловмисників – відсутність частини системи опалення.


«На місце скоєння злочину відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували, що злодії викрали дві батареї по 5 секцій, одну на 11 секцій, чавунний бак, три труби по 1,5 метри, більше 10 метрів кабелю та чавунні колінна. Неподалік паркану лікарні поліцейські виявили і знаряддя злочину – металевий лом.


Провівши слідчо-оперативні дії, працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися два місцевих непрацюючих родичі, 23 та 29 років, старший з яких раніше вже був судимий за крадіжку.


Вночі, розбивши вікно, вони проникли в приміщення, яке наразі не використовується, і почали демонтувати систему опалення. За кілька разів на санчатах перевезли чуже майно до свого помешкання. А вранці розпочали збувати крадене. Першого разу виручили за метал 270 гривень, вдруге 200 гривень. Отримані кошти, за словами злодіїв, витратили на власний розсуд. У даний час частину викраденого поліцейські вилучили», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: