Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/03/u-kropivnitskomu-nakrili-nezakonnii-koll-tsentr.htm
новини, 3 березня 2017

У Кропивницькому "накрили" незаконний колл-центр


У Кропивницькому на Кіровоградщині виявили незаконний колл-центр. Працівники компанії відтворювали неліцензійні продукти, які належать "Майкрософт".


Про це повідомив Депapтaмент кібеpпoліції нa свoїй стopінці у Facebook:


"Працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Кіровоградській області Придніпровського управління Департаменту кіберполіції НПУ спільно з місцевою прокуратурою м. Кропивницький, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 176 КК України, припинено незаконну діяльність колл-центру на території м. Кропивницький.


Досудовим розслідування було встановлено, що на протязі тривалого часу, в ході здійснення своєї господарської діяльності, працівниками компанії незаконно здійснювалось відтворення неліцензійних продуктів, авторські права на які належать виключно корпорації «Майкрософт».


В ході проведення санкціонованого обшуку в приміщеннях колл-центру, встановлено, що в зазначеної компанії неофіційно працювало понад 100 громадян України. Зазначені працівники, під виглядом продажу товарів та надання консультативних послуг приймали платні телефонні дзвінки від громадян різних країн світу.


Крім того, в рамках вищевказаної слідчої дії, було виявлено ряд порушень в сферах використання ІР–телефонії, трудового та податкового законодавствах України, за які також передбачена кримінальна відповідальність.


В результаті проведення обшуку, було вилучено 133 одиниці комп’ютерної техніки, на суму понад 700000 гривен.


Досудове слідство триває".


1457Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: