Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/01/v-oleksandrii-dvoe-cholovikiv-pograbuvali-nepovnolitnogo-foto-.htm
новини, 1 березня 2017

В Олександрії двоє чоловіків пограбували неповнолітнього (ФОТО)


Працівники поліції викрили зловмисників, які пограбували неповнолітнього. Двоє чоловіків, перебуваючи на одній з вулиць міста, вихопили з рук у хлопця мобільний телефон. Правоохоронці розшукали спільників та вилучили у них крадену річ.


Повідомлення про пограбування надійшло до Олександрійського відділу поліції на вихідних від місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомі відібрали у її 16-річного родича засіб зв’язку.


«Вже через декілька годин, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили осіб, які скоїли злочин. Ними виявилися 31-річний мешканець міста та 38-річний житель однієї зі східних областей», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.


Під час поверхневого огляду в одного зі зловмисників було вилучено викрадений у неповнолітнього телефон та у подальшому повернуто власнику.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років, повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


1282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: