Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/01/provodjatsja-kuschovi-naradi-z-agrarijami-kirovogradschini-schodo-pidgotovki-do-vesnjano-polovih-robit.htm
новини, 1 березня 2017

Проводяться кущові наради з аграріями Кіровоградщини щодо підготовки до весняно-польових робіт


 

Завершується календарна зима, тому сьогодні одне із головних завдань аграріїв області - підготовка та вчасне проведення комплексу весняно-польових робіт 2017 року, повідомляє департамент агропромислового розвитку Кіровоградської облдержадміністрації.

 

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з науковцями Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції та Центральноукраїнського національного технічного університету, розпочато проведення кущових нарад з питань підготовки до весняно-польових робіт. 21 та 23 лютого вже проведено наради в Знам'янському та Долинському районах. 28 лютого продовжується робота в Гайворонському. 2 березня відбудеться зустріч з сільськогосподарськими товаровиробниками в Новгородківському районі. 

 

На наради запрошують начальників управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівників та спеціалістів агроформувань різних форм власності. 

 

Під час засідань керівників та спеціалістів інформують щодо стану посівів озимих культур та комплексу заходів з догляду за ними, а також про значення сортових ресурсів у підвищенні продуктивності ярих культур, науково-інноваційне забезпечення агропромислового виробництва регіону. Представники управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпродспоживслужби в області та управління Держпраці у області проводять інструктажі з техніки безпеки при роботі з засобами захисту рослин та попередження виробничого травматизму в агропромисловому комплексі. Програму форвардних закупівель зернових культур урожаю 2017 року представляє регіональне відділення ПАТ "Державна продовольча зернова компанія України". 



2036Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: