Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/28/u-znam-jantsi-cholovik-dopomig-zhintsi-zavesti-avtomobil-a-potim-skoiv-ugon-foto-.htm
новини, 28 лютого 2017

У Знам'янці чоловік допоміг жінці завести автомобіль, а потім скоїв угон (ФОТО)


Поліцейські затримали зловмисника, який допоміг жінці завести автомобіль, а потім скоїв угон. Як тільки авто зрушило з місця, громадянин, що спочатку вдавав із себе «джентльмена», набрав швидкості та зник у невідомому напрямку. Втім на чужій автівці далеко чоловіку втекти не вдалося, на виїзді з міста Знам’янка його затримали працівники групи реагування патрульної поліції.


Повідомлення про угон автомобіля поліцейські отримали від потерпілої вранці 27 лютого. Жінка розповіла, що випадковий перехожий допомагав їй завести легковик, а потім зненацька поїхав геть, залишивши її просто на вулиці.


Правоохоронцями негайно було введено в дію план "Перехоплення". У результаті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили транспортний засіб майже за 20 км від місця угону. Новоспечений «водій» рухався у напрямку міста Світловодськ.


«За кермом автомобіля перебував 42-річний мешканець одного з сіл. Як з’ясувалося, ранком чоловік відпочивав у кафе в Знам'янці, а потім вийшов на вулицю і побачив жінку, яка намагалася завести власний автомобіль та запропонував їй свою допомогу. Коли автівка таки «піддалася» і почала їхати, громадянин вирішив заволодіти транспортним засобом. Зловмисник планував сховати машину на території сусіднього району, але на виїзді з міста був затриманий», - повідомив в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до 5 років обмеження чи позбавлення волі, повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.


2082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: