Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/28/na-kirovogradschini-zustrili-pratsivnikiv-podatkovoi-militsii-jaki-povernulis-iz-zoni-provedennja-ato.htm
новини, 28 лютого 2017

На Кіровоградщині зустріли працівників податкової міліції, які повернулись із зони проведення АТО


Відбулася чергова ротація співробітників податкової міліції, які виконують функції Державної фіскальної служби в зоні проведення АТО, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


До Головного управління ДФС у Кіровоградській області із зони антитерористичної операції, за ротацією, повернулися 2 співробітника оперативного управління. Працівники податкової міліції, за власним бажанням, несли службу в складі зведеного підрозділу податкової міліції ДФС України протягом чотирьох місяців, на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межах Донецької області, упереджуючи незаконне переміщення товарів через «умовний» кордон на сході країни. 


Керівництво  ГУ ДФС у Кіровоградській області привітало податкових міліціонерів з повернення та подякувало за успішне виконання поставлених перед ними завдань, підкресливши, що всіма оперативниками показано високий рівень професійної підготовки.


З початку проведення заходів чотирнадцять співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Кіровоградській області несли службу в складі зведеного підрозділу податкової міліції ДФС України, з них вісім, на сьогодні, продовжують нести службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межах Донецької та Луганської областей, упереджуючи незаконне переміщення товарів через «умовний» кордон на сході країни. 



1034Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: