Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/sekretarju-tabalovu-tak-i-ne-vdalosja-zibrati-sesiju-za-vidsutnosti-miskogo-golovi.htm
новини, 27 лютого 2017

Секретарю Табалову так і не вдалося зібрати сесію, за відсутності міського голови


Сьогодні, о 14 годині, відбулася погоджувальна нарада з головами фракцій Кіровоградської міської ради. На ній секретар міськради, Андрій Табалов, фактично визнав, що він не може зібрати сесію КМР на завтра, 28 лютого.


Після того, як минуле сесійне засідання КМР, фактично, не відбулося через те, що головуючим на засіданні секретарем міської ради Андрієм Табаловим пропонувався порядок денний який, підтримали всього 15 депутатів, з необхідних 22. 


Альтернативний порядок денний Андрій Табалов так і не наважився поставити на голосування. В той же день більшість голів фракцій КМР проігнорували погоджувальні нараді з секретарем міської ради. Натомість, вже того дня була підготовлена заява частини депутатів, підконтрольних Андрію Табалову, про проведення сесійного засідання 28 лютого. Але сьогодні стало зрозуміло, що і 28 лютого, за кілька днів до повернення з відпустки міського голови Андрія Райковича, засідання зібрати не вдасться. 


2765Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: