Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/rjatuvalniki-oblasti-posili-druge-zagalnokomandne-mistse-na-zmagannjah-z-sambo-foto-.htm
новини, 27 лютого 2017

Рятувальники області посіли друге загальнокомандне місце на змаганнях з самбо (ФОТО)


За ініціативи Федерації рукопашного бою Кіровоградщини 24-25 лютого відбулись змагання з самбо та рукопашного бою серед силових структур області, у яких взяли участь рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області.


Дані змагання – це своєрідний старт для нашої команди, можливість показати морально-вольові якості, силу, витривалість та перевірити готовність спортсменів до наступного етапу – Спартакіади ДСНС, яка відбудеться 21-23 березня у м. Суми. Як показала важка боротьба з сильними суперниками, наші хлопці гідно представлять Кіровоградщину на відповідальних змаганнях, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Змагання проходили у трьох позиціях: самбо, рукопашний бій (легкий контакт) та бій на ножах.


Нашу команду представили наступні спортсмени пожежно-рятувальних підрозділів: Багнюк Дмитро (Кропивницький), Толкач Станіслав (Устинівка), Вішніцький Сергій (Кропивницький), Линник Олександр (Олександрія), Носенко Максим (Кропивницький), Ткаліченко Олександр (Кропивницький), Бігун Олександр (Кропивницький) та Зілінський Андрій (Компаніївка).


За сумою набраних балів у індивідуальних виступах наша команді посіла друге місце, поступившись поліцейським. 


Особливо слід відзначити по індивідуальних результатах Носенка Максима, Толкача Станіслава, Зілінського Андрія, Бігуна Олександра та Ткаліченка Олександра, які продемонстрували майстерність і силу духу, що дозволило нашій команді посісти гідне місце у змаганнях.


Ми вітаємо спортсменів та зичимо нових перемог!


 



2136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: