Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/porushnikiv-mistobudivnogo-zakonodavstva-u-kropivnitskomu-oshtrafovano-na-35-6-tis-grn.htm
новини, 27 лютого 2017

Порушників містобудівного законодавства у Кропивницькому оштрафовано на 35,6 тис грн


Управлінням Державної архітектурно- будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено позапланову перевірку достовірності даних, наведених у декларації про початок виконання будівельних робіт ТОВ «Торговий дім «Хайрок».


Під час перевірки об’єкту «Реконструкція частини нежитлових приміщень будівлі для розміщення обладнання з виробництва м’ясних виробів по вул. Ельворті, 5 у м. Кропивницький Кіровоградської області» встановлено, що ведення виконавчої документації, технічного та авторського нагляду на об’єкті здійснюється з порушеннями.  


На підставі цього складено акт перевірки, протоколи про адміністративне правопорушення в сфері містобудівної діяльності та приписи про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил. Також відносно підрядної організації та особи, відповідальної за здійснення технічного нагляду, винесено постанови про накладення штрафів – на 28,8 тис. грн. та 6,8 тис. грн. відповідно. 


У разі несплати в добровільному порядку постанови про накладення штрафів буде передано для примусового виконання до органів державної виконавчої служби, повідомляє прес-служба ДАБІ України.


1890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: