Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/27/nardep-jarinich-dokumentalno-sprostuvav-plitki-pro-vidvidini-rosii-foto-.htm
новини, 27 лютого 2017

Нардеп Яриніч документально спростував плітки про відвідини Росії (ФОТО)

Народний депутат Костянтин Яриніч (фракція "БПП - Солідарність"), на своїй персональній сторінці у Facebook, спростував плітки про відвідини Росії:


"Сьогодні з подивом для себе прочитав пост голови парламентського Комітету з питань свободи слова Вікторії Сюмар з оприлюдненим списком осіб, які за останні два роки відвідували Мінськ.


Цілком рядова новина. Але напрямок для фантазій у Фейсбуці та на деяких сайтах В. Сюмар таки подарувала: «Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ»


Як це часто буває, подібну новину підхопили кілька сайтів (можливо саме ті, яким не вистачає сенсацій).


Зі свого боку вимушений засмутити тих, хто вже встиг перекрутити пост пані Сюмар і дезінформував громаду власними фантазіями: Я ЖОДНОГО РАЗУ ЗА ОСТАННІ 10 РОКІВ НЕ БУВ НЕ ТЕ ЩО У МОСКВІ, А Й ЗАГАЛОМ У РОСІЇ.


Хочу також офіційно поінформувати наших громадян, що з 11 по 13 серпня 2015 року, як депутат Комітету охорони здоров’я та лікар за спеціальністю відвідував Мінськ у складі делегації МОЗ України з метою вивчення успішного досвіду трансплантації органів. Саме до Білорусі наша країна щороку відправляє сотні громадян на лікування, де вони й отримують кваліфіковану допомогу по трансплантації.


Також, додаю відповідні документи тієї робочої поїздки до Мінську".


2359Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: