Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/04/prokuratura-vzhivae-zahodiv-do-povernennja-nezakonno-nadanih-zemel.htm
новини, 4 серпня 2015

Прокуратура вживає заходів до повернення незаконно наданих земель


Прокурором Новоархангельського району виявлено порушення при надані Головним управлінням Держземагенства в області фізичній особі земель площею близько 300 га та вартістю 6,9 млн грн. Інформує прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


За словами прокурора району Дмитра Чорнобривця, Головним управлінням Держземагенства в області у порушення вимог Закону із фізичною особою укладено 6 договорів оренди земельних ділянок без затвердження технічної документації їх нормативної грошової оцінки. «Більше того, вказані договори укладені на підставі наказів Головного управління Держземагентва в області, які у судовому порядку визнано недійсними»,- повідомляє прокурор.


Зважаючи на викладене, прокуратура Новоархангельського району звернулася до суду з позовами про визнання недійсними 6 незаконно укладених договорів оренди земельних ділянок та зобов’язання орендаря повернути їх у власність держави. Наразі,  позови перебувають на розгляді Новоархангельського районного суду.



1592Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: