Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:15
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/18/za-nevikonannja-rishennja-pro-primusove-povernennjainozemets-buv-vidvorenii-z-kirovogradschini.htm

За невиконання рішення про примусове поверненняіноземець був видворений з Кіровоградщини


53-річний громадянин Республіки Молдова у примусовому порядку у супроводі міграційників та поліцейських повернувся додому. В Україну не зможе завітати найближчі 5 років, повідомляє Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС.


Неврегульованого мігранта працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної службивиявили під час перевірки виконання іноземцями рішень про примусове повернення. Таке рішення він отримав у вересні 2024 року у Подільському відділі ЦПМУ ДМС за перевищення безвізового строку перебування. Виїхати мав до 30.09.2024, що не зробив самостійно.


Міграційники спільно з працівниками Управлінням стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ встановили місце перебування порушника. Він мешкав у Кропивницькому, куди приїхав у приватних справах.


За рішенням Фортечного відділу ЦПМУ ДМС громадянина Республіки Молдова було примусово видворено з України.



374Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: