Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 09:02
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/18/kropivnichan-zaproshujut-poborotisja-za-schorichnu-premiju-imeni-volodimira-malika.htm

Кропивничан запрошують поборотися за щорічну премію імені Володимира Малика


Журі з присудження премії імені Володимира Малика оголошує прийом заявок на щорічну премію імені Володимира Малика для письменників, літераторів, науковців, працівників освіти і культури, журналістів, митців, ділових людей, громадських і державних діячів за кращі творчі здобутки, присвячені темі історії України та рідного краю. 


Премія присуджується за роботи і досягнення, опубліковані та оприлюднені протягом останніх п’яти років. 


Визначення лауреатів проводиться за такими номінаціями: 


- література та публіцистика; 

- краєзнавство та народна творчість; 

- мистецтво та монументальна скульптура. 


Для участі в конкурсі претендентам необхідно подати лист-клопотання організації, що їх висуває, із зазначенням прізвища, імені та по батькові автора (авторів), назви чи змісту роботи, часу її створення/здійснення, місця публікації або оприлюднення, фотокопії. 


Пропозиції на здобуття премії ім. Володимира Малика необхідно надіслати до 20 січня 2025 року за адресою: м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 33, загальний відділ виконавчого комітету Лубенської міської ради. 


Рішення журі про присудження премії буде оприлюднене в засобах масової інформації до дня народження Володимира Малика – 21 лютого. 


Контактні телефони: 053-61-74-822 053-61-72-725


Ознайомитися з Положенням та інформацією про підсумки проведення за попередні роки можна за посиланням: https://lubnyrada.gov.ua/.../shchorichna-literaturno...

https://www.facebook.com/krrada.official


535Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: