Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/08/04/biznes-spilnota-kirovogradschini-sprjamuvala-do-bjudzhetiv-usih-rivniv-ponad-1-8-miljardiv-griven.htm
новини, 4 серпня 2015

Бізнес-спільнота Кіровоградщини спрямувала до бюджетів усіх рівнів понад 1,8 мільярдів гривень


За підсумками семи місяців 2015 року бізнес Кіровоградщини мобілізував до зведеного бюджету 1 мільярд 811 мільйонів гривень податків та зборів. Темпи наповнення бюджетів усіх рівнів випередили минулорічні показники на 21 відсоток. А це в свою чергу більше на 308,8 мільйонів гривень по відношенню до рівня минулого року. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Загалом державний бюджет отримав від платників податків регіону 774,9 мільйонів гривень податкових надходжень. З поміж основних складових його наповнення показовою є сплата податку на додану вартість, який досяг сумарного показника у розмірі 276 мільйонів гривень, податок на доходи фізичних осіб склав 200,3 мільйони гривень, податку на прибуток сплачено у сумі 110,2 мільйони гривень.


Другий бюджетний вектор – скарбниці територіальних громад Кіровоградської області протягом січня – липня поточного року наповнились на 1 мільярд 36 тисяч гривень податків і зборів. Торік протягом аналогічного періоду місцеві бюджети отримали 959,7 мільйонів гривень.


Основну питому вагу надходжень тут склав податок на доходи фізичних осіб, який отримано у сумі 571,5 мільйонів гривень.  На другому місці за вагомістю наповнення місцевих скарбниць – плата за землю та єдиний податок, надходження по цим платежам склали 192,2 млн.грн. та 115,5 млн.грн. відповідно. Суттєво наповнив бюджетні кошики місцевих громад і акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, сплачена сума якого склала 75,8 мільйонів гривень.


2084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: