Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/25/na-kirovogradschini-pratsivniki-dai-operativno-rozkrili-nezakonne-zavolodinnja-transportnim-zasobom.htm
новини, 25 червня 2014

На Кіровоградщині працівники ДАІ оперативно розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом

23 червня о 13 годині 30 хвилин до чергової частини Онуфріївського районного відділу УМВС України в області звернувся мешканець с. Павлиша про зникнення з подвір’я його помешкання автомобіля ВАЗ-21093. Автівка зникла у ніч на 23 червня. 

До пошуків були задіяні і працівники відділення ДАІ з обслуговування Онуфріївського району при УМВС України в області. Інспектори ДАІ капітан міліції Олександр Батва та сержант міліції Олександр Пришиба, спільно з працівниками райвідділу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, встановили особу зловмисника та знайшли викрадене авто у одному із сіл сусідньої області. 
Наразі тривають слідчі дії. 

Шановні власники транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого автомобіля, зробіть все можливе, аби ваш транспортний засіб не став здобиччю для крадіїв. Якщо все таки сталося неминуче – не займайтеся пошуком самостійно! Негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером(0522) 35-75-06 або 102.

1391Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: