Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 21 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/10/21/knizhkovi-novini-dlja-vsiei-rodini.htm
культура, 21 жовтня 2021

Книжкові новини для всієї родини

Бібілотека-філія №12


20 жовтня  у бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького  відбувся День нової книги «Книжкові новини для всієї родини». Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом. Працівники бібліотеки ставили за мету  не тільки інформувати про нові надходження літератури до бібліотеки, але й сприяти розвитку сімейного читання. Відвідувачі знайомилися також з подарунковими книгами читачів бібліотеки,  для яких читання дарує радість і приємні миті спілкування, наснагу до пізнання нового та незвіданого.

   

Посіяти в душі любов до книги та читання бібліотекарі намагались, підбираючи найкращі зразки дитячої літератури, на виставці «Книжкові новинки – дитячі перлинки», на якій були представлені книги  сучасних українських та зарубіжних авторів.

   

Про дитинство і дорослі досягнення яскравих особистостей, що вражають своїм талантом, а ще більше цілеспрямованістю та силою волі цікаво було дізнатись під час огляду серій «Життя видатних дітей», «Видатні особистості».                                               

    

«Дорослі» члени сім'ї знайомилися з літературними новинками, які були розміщені на столі абонементу. Бажаючих доторкнутись до краси поетичного слова запрошували переглянути краєзнавчу поезію. Бібліотека вже отримала новенькі книги фіналістів ІІІ етапу книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021»! у номінації «Література для дітей». Тому всіх відвідувачів бібліотеки запрошували долучитися до голосування. Все, що потрібно – прочитати книги, вибрати ту, яка сподобалася найбільше, заповнити анкету із відгуком, отримати на пам'ять книжкову закладку.

   

Тож кожному користувачеві знайшлась книга за його вподобанням, наші читацькі родини не тільки змістовно відпочили, а й упевнили бібліотекарів, що цей день став і для них Днем родинного читання.


2447Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: