Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка
Дата: 17 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/03/17/-ukraina-chitae-ditjam-.htm
культура, 17 березня 2016

«Україна читає дітям»

Кіровоградська обласна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка


16 березня у Кіровоградській обласній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка в рамках Національного проекту «Україна читає дітям», відбулася творча зустріч з артистами Кіровоградської обласної філармонії: Козачинським Олексієм та  Швецем Богданом. На захід завітали учні початкових класів гімназії ім. Т.Г.Шевченка м. Кіровограда.


Олексій розповів про героїв українських народних казок, які йому подобалися у дитинстві та вплинули на його творчість. Він створив разом з маленькими читачами музичні композиції, які дозволили дітям поринути у світ музики та книги. 


Богдан розповіли дітям про велику сімейну бібліотеку, яку почали створювати ще  його бабуся з дідусем, показав найулюбленіші книжки: казки братів Грімм та Вільгельма  Гауфа, пригоди Джека Лондона та Даніеля Дефо. 


Артисти не розлучаються з книжками навіть на гастролях, беруть з собою електронну книгу з творами сучасних авторів, але віддають перевагу паперовим виданням.


На завершення заходу діти зробили селфі з Олексієм та Богданом. Година живого невимушеного спілкування з артистами пролетіла дуже швидко. Гумор, танці та музика залишили незабутні враження про зустріч у серцях маленьких читачів бібліотеки.


3598Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: