Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Офіційна стоінка ФК «Зірка» вКонтакте
Дата: 20 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2013/05/20/-zirka-roziishlas-mirom-z-krimteplitseju-.htm
спорт, 20 травня 2013

«Зірка» розійшлась миром з «Кримтеплицею»

Офіційна стоінка ФК «Зірка» вКонтакте

«Зірка» Кіровоград – «Кримтеплиця» Молодіжне 1 : 1 ( 1 : 1 )

19 травня 2013 р. Кіровоград. Стадіон «Зірка». 2500 глядачів. +29 С.

Арбітри : М.Балакін (Київ); О.Шост, Д.Оганесян (обидва – Луганськ). 

Делегат ФФУ, інспектор матчу – І.Покідько ( Полтава). 

«Зірка» : Ширяєв, Пінчук, Бочкур, Родіна, Горбаненко (Загальский, 77 ),Рудницький ( Логінов, 57 ), Галенко , Бурдіян ( Порошин, 87 ), Нємчанінов, Кочура, Насібулін.

Запасні : Травкін, Сокуренко, Степанов, Гонщик. Тренер – Ілля Близнюк.

«Кримтеплиця» : Базілевич, Андрєєв, Яблонський ,Адамюк , Солнцев, Симончук, Самойленко, Мемешев, Котенко ( Османов, 46 ), Палагнюк ( Власюк, 70 ), Дністрян ( Деребчинський, 65 ).

Запасні : Русан, Ступак. Тренер – Михайло Сачко.

Голи : В. Горбаненко, 18 – І. Солнцев, 22.

Попереджені : В. Горбаненко, 76 – В. Симончук, 88.



Як не дивно, але молодий кримський клуб доволі вдало грає з кіровоградською «Зіркою». З 9-ти попередніх матчів «Кримтеплиця» виграла 5-ть, три програла і одного разу зіграла унічию при різниці м`ячів 12:10 (+2) на свою користь. Цікаво, що в Кіровограді тепличники перемагали двічі (по 0:1) 18.09.2004 р. та 14.04.2012 р., а ось кіровоградці на виїзді спромоглися виграти лише в першому колі нинішньої першості (0:2) 10.10.2012 р. Перемогла «Зірка» і в звітному поєдинку. Тобто, можна стверджувати, що Ілля Близнюк знає щось таке, чого не знали його попередники, адже підопічні нинішнього головного тренера команди взяли у незручного суперника чотири очки з шести. Цього разу вийшла нічия,яка далася «Кримтеплиці» зовсім не просто. А ось кіровоградцям слід скаржитися перш за все на себе, адже кількості гольових моментів вистачало, аби здобути впевнену перемогу. За відсутністю дискваліфікованого Вадима Шавріна, який нині відіграє неабияку роль в тренерських побудовах Іллі Близнюка, партнери центрального хавбека кіровоградців не одразу віднайшли свою гру, хоча Іван Рудницький намагався проявити себе як найкраще. Та і розпочала « Зірка» дуже активно. Вже перша атака призвела до кутового, а під час другої Нємчанінов дивом не влучив у ворота В. Базілевича. І все це за перші 60 секунд! « Зірка» продовжувала розкручувати маховик атак. На 10-й хвилині простріл Насібуліна замикав Кочура, але удар « вихідною» правою вийшов не сильним. За хвилину вже Кочура зліва прострілює на дальній кут штрафного майданчика, зльоту б`є Горбаненко, - вище воріт. А на 17 –й хвилині, під час масованої атаки « Зірки», технічно під штрафний « підставився» Рудницький. Вирок арбітра відмінно виконав В`ячеслав Горбаненко . Його удар правою ногою метрів з 24-х на 18-й хвилині зі штрафного вийшов і сильним, і влучним. На протязі 20-21 хвилин кіровоградці мали всі нагоди, аби збільшити рахунок матчу. Спочатку голкіпер гостей зреагував на « постріл» все того ж Горбаненка в ближній кут, а потім після пасу В`ячеслава над поперечиною пробив Галенко.

І тут, як сніг на голову, кутовий біля воріт « Зірки», який завершився результативним ударом головою Ігора Солнцева. Йшла 22-а хвилина матчу. На війні як на війні (A LA GUERRE COMME A LA GUERRE ... ), і підопічні Іллі Близнюка з новими силами кинулися на штурм воріт суперника. Рудницький добиває м`яча після штрафного у виконанні Горбаненка, - поруч зі стійкою. Кутовий « Зірки» завершує ударом головою Галенко, але на його не сильний удар реагує Базілевич.

В перерві емоції глядачів врівноважила учасниця відбору на Євробачення – 2013 Ілона Шульга. Але з початком другої половини гри пристрасті спалахнули знову. Галенко, Нємчанінов та компанія тримають в постійній напрузі голкіпера «Кримтеплиці», але м`яч, як заворожений, у ворота гостей не влучає. 200%-й момент «Зірка» втрачає на 62-й хвилині, коли втік від суперників Бочкур, віддав пас на Логінова, а той залишив м`яч під удар Галенку. Удар – воротар реагує, добивання Нємчанінова – голкіпер дивом зупиняє м`яча на лінії воріт. Ілля Близнюк проводить ряд замін. Зокрема, на полі з`являється Ігор Загальський, який цього дня святкує День народження. На 78-й хвилині він ножицями б`є через себе, - становище рятують захисники. На 80-й хвилині Загальський закручує м`яч зі штрафного в дальню дев`ятку, - поруч з хрестовиною воріт. І так до останньої хвилини поєдинку. Навіть в додатковий час після ударів Порошина та Насібулінакіровоградці могли вирвати перемогу. На жаль, не вийшло…

3876Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: