Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Офіційний сайт ФК "Зірка" http://fczirka.com.ua
Дата: 29 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2013/04/29/-zirka-kirovograd-dinamo-2-kiiv-2-2.htm
спорт, 29 квітня 2013

«Зірка» Кіровоград - «Динамо-2» Київ - 2:2

Офіційний сайт ФК "Зірка" http://fczirka.com.ua

ft1«Зірка» Кіровоград - «Динамо-2» Київ -  2  :    2  (1  : 1 )

27 квітня  2013 р. Кіровоград. Стадіон «Зірка».3300 глядачів. + 22С.

Арбітри:  Д.Кривушкін (Харків); В.Кисельов (Суми), Д.Шудрик (Сімферополь).

Делегат  ФФУ  -  М.Тіхонов (Донецьк).

«Зірка»:  Ширяєв,  Пінчук, Бочкур, Родіна, Горбаненко ( Іванов, 69- Порошин, 79), Шаврін, Галенко, О.Логінов (Рудницький, 90) , Степанов (Фатєєв, 65), Кочура, Насібулін. Запасні : Травкін, Гонщик, Загальський. Тренер – Ілля Близнюк.

  «Динамо-2»:  Кічак, Рижук (Черноморець , 53), Кушніров, Коркішко, Суарес, Мединський, Теміле (Гемега,71), Лухтанов, С. Логінов, Бутенін, Каверін ( Морозенко, 87). Запасні : Рудько, Козлов, Хобленко, Ісраілов. Тренер – Андрій  Гусін.

  Голи: Я. Галенко, 19; В.Шаврін, 69-з пенальті  - В. Лухтанов, 39; І. Мединський, 62.

Попереджені:  Я. Галенко,55; О. Логінов, 83; В. Шаврін, 87; А.Порошин, 90+4; В. Насібулін, 90+4; В. Каверін, 30; Д. Коркішко, 47; О.Черноморець, 55; Ф. Теміле, 68.

На 90+3 хвилині матчу вилучено з технічної зони тренера команди «Динамо- 2» В.Кардаша за нецензурну лайку на адресу асистента арбітра.

«Динамо-2» кидає то в жар, то в холод. Підопічні Андрія Гусіна в 2013 році не одержали  жодної  перемоги  (+:-  з  «Оболонню»  не  враховуємо), але  при  цьому  встигли  відібрати  очки  у  «Буковини» (1:1), ФК «Полтави» (1:1), а також   поступилися  з  великим  рахунком  «Сталі» (0:4) та  «Титану»  вдома  (1:3).  Але  поки  завдання  збереження  прописки  в  першій  лізі  залишається  відкритим, б`ються  дублери  в  кожному  матчі.  Окрім  того, гравці  «Динамо-2»  майстрові  та  все  ще  перспективні.  В  першому  колі, наприклад,  «Зірка»  переграла  киян  лише  завдяки  влучному  удару  на  5-й  компенсованій  хвилині.                                                                                                               Кіровоградцям, щоби  зберегти  за  собою  плацдарм  під  призерами, а, можливо, і самим  замахнутися  на  «малі»  бронзові  медалі, необхідно  було  обов`язково  перемагати  киян.             Родзинкою  поєдинку  стала  присутність  у  складі  «Зірки»  гравців, які  свого  часу  пройшли  через  клубну  структуру  київського  «Динамо»  (Т.Пінчук, В.Родіна, Д.Нємчанінов, І.Войтенко, В.Сокуренко)  та  протистояння  братів  Логінових  (Сергій  грає  в  «Динамо-2»,  а  Олександр – за  «Зірку»).

Вже на 3-й хвилині матчу прохід  правим флангом та простріл в центр штрафної площі міг закінчитися голом «Зірки», але Галенко опинився в офсайді. За 5-ть хвилин після флангової передачі Насібуліна киян від неприємностей врятував С. Логінов. Підопічні Андрія Гусіна не відсижувалися в обороні і відповідали швидкими контратаками. На 15-й хвилині небезпечно «стріляв»  Коркішко , але ситуацію розрядив Степанов. На 17-й хвилині Бутенін в карному майданчику руками штовхає  Насібуліна, але свисток арбітра Дмитра  Кривушкіна з Харкова сором`язливо  мовчить.  Перша, але, нажаль, не остання помилка арбітра. Атакуючі зусилля «Зірки» були винагородженні  на 19-й хвилині, коли після передачі зліва Тараса Пінчука (він в цій грі  відзначав свій 24-й День народження та проводив у складі «Зірки» 92-й матч) одним дотиком м`яч у ворота «Динамо - 2» відправив Галенко (11-й гол в нинішній першості Ярослава та 750-й м`яч «Зірки» в національних чемпіонатах України з 1992 року). Ніщо не заважало кіровоградцям збільшити рахунок, але  Кочура (удар вище воріт), Горбаненко (влучання в стійку), Галенко (в останню мить гостей врятував Рижук) так і не зуміли забити другий м`яч. А далі спрацював відомий футбольний закон і кияни зрівняли рахунок. На 39-й хвилині Коркішко навісив м`яча зі штрафного, а Лухтанов переправив його у ворота, - 1:1. Вже після цього Кочура та Степанов (головою після передачі Горбаненка) мали нагоди вивести «Зірку» вперед, але…

У другій половині гри, з 48 по 53 хвилини, «Зірка» напрацювала, як мінімум на чотири голи, але Насібулін, Галенко, Шаврін (двічи) так і не зуміли пробити Кічака. І розплата знову не забарилася. Динамівці піймали кіровоградців на швидкій контратаці, яку влучним ударом, на 62-й хвилині, завершив Мединський, - 1:2. «Зірка» кинулася відіграватися і таки досягла свого. Через сім хвилин Теміле «зачепив» в штрафному майданчику реактивного Насібуліна, а вирок арбітра (пенальті) впевнено виконав Шаврін, - 2:2. Гра загострилася і за хвилину Іванов не реалізує вихід сам на сам з голкіпером киян. Ще за дві хвилини Мединський «малює» пенальті – є четверта жовта картка у гостей. Пристрасті киплять, Фатєєв не влучає  з 30-ти метрів, кияни розбивають губу Іванову, його змушені замінити, але арбітр ніяк не реагує на цей випадок і, здається, втрачає  контроль над грою. Дві жовті картки у кіровоградців та вилучення помічника старшого тренера «Динамо - 2» Василя Кардаша тому свідчення.

Відзначимо, що цього разу вболівальників на стадіоні «Зірка» було значно більше, ніж в останніх домашніх поєдинках кіровоградців. Незважаючи на не зовсім сприятливий результат для підопічних Іллі Близнюка, після гри один з вболівальників висловився  так : «Я вражений, мене переповнюють емоції ! Саме такою грою «Зірка» поверне глядачів на трибуни».

На післяматчевій прес-конференції старший тренер «Динамо -2» Андрій Гусін відзначив, що було багато боротьби, багато забитих м`ячів і гра повинна була сподобатися вболівальникам. Він зупинився також на помилках арбітра в обидві сторони, висловив сумніви з приводу призначення пенальті, акцентував увагу на нервовій кінцівці поєдинку, проблемами в обороні своєї команди та задоволення двома забитими м`ячами, мовляв в Кіровограді забивати завжди важко…

Головний тренер «Зірки» Ілля Близнюк вкрай негативно характеризував гру в захисті своєї команди і пообіцяв жорстку розмову з підопічними вже завтра. А з приводу хронічної не реалізації гольових моментів зазначив, що команду вже  необхідно везти до церкви. Що до гри деяких футболістів будемо робити висновки і ставити молодих вихованців місцевого футболу навіть всупереч результату.

4550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: