Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: за матеріалами офіційного сайту ОДА
Дата: 22 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2013/04/22/andrii-nikolaenko-u-vilshanku-mae-povernutisja-velikii-sport-.htm
спорт, 22 квітня 2013

Андрій Ніколаєнко: У Вільшанку має повернутися великий спорт!

за матеріалами офіційного сайту ОДА

Під час робочої поїздки до Вільшанського району голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко оглянув спортивні об’єкти, які розташовані на території районного центру.

Два стадіони, один, з яких є критим – "Колос", на сьогодні знаходяться у плачевному стані. Відкритий стадіон у Вільшанці, який багато років був місцем міжрайонних змагань і вважався одним з кращих спортивних об’єктів області, на сьогодні залишився навіть без охорони. Як наслідок, за короткий термін уся інфраструктура стадіону була зруйнована, занедбане приміщення спортивного комплексу, поламана огорожа, відсутні лавки на глядацьких трибунах.

Як пояснив голова Вільшанської РДА Анатолій Стоян, на сьогодні вже вирішується питання щодо передачі спортивного комплексу, який перебуває у власності громади Вільшанки, у комунальну власність. Після вирішення цього питання передбачено провести комплекс робіт з реконструкції стадіону.

Потребує капітального ремонту і критий стадіон "Колос", який свого часу був збудований місцевим колгоспом і на сьогодні вже переданий у комунальну власність. Наразі розпочато перші ремонтні роботи, зокрема, ремонт даху спорткомплексу.

Всього ж у рамках субвенції, яку було виділено на відбудову "Колоса" (1 млн. грн.), планується відремонтувати дах, повністю замінити підлогу та утеплити стіни комплексу, а також встановити нове спортивне обладнання.

Андрій Ніколаєнко наголосив, що ситуація, що склалася у Вільшанці зі спортивними об’єктами, потребує невідкладного вирішення.

– Вільшанка не може похвалитися наразі якісною реалізацією нових соціальних ініціатив Глави держави, де ключовим напрямком є створення належних умов для занять дітей масовим спортом. Тому завдання голови облдержадміністрації вільшанським чиновникам базується на ключових дорученнях Президента – на кожній території мають функціонувати спортивні майданчики, а спорткомплекси мають служити як великому спорту, так і місцевому, – наголосив Андрій Ніколаєнко.

5134Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

суворов18 травень 2013 10:44
0
Губернатор правий, але те, що у Вільшанку призначають якихось постійно "лівих" голів РДА, не наголошує и не пояснює. Як може голова РДА щось робити для району якщо сам живе в палаті районної лікарні. ?????????????????? В району голова повинен бути авторитетом, найкращим менеджером та ще й хотя б трошки патріотом. А ці, що є та були раніші пересиджували ситуацію о то і маємо те що маємо. А в районі є такі люди що могли б ситуацію пліпшити на краще вяти хотя б голову ПСП Паранчевського в якого найкраще господарство в районі та мабуть і в області.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: