Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: за матеріалами офіційного сайту ОДА
Дата: 22 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2013/04/22/andrii-nikolaenko-beisbol-dlja-kirovogradschini-ne-prosto-tsikavii-vid-sportu-tse-odin-iz-brendiv.htm
спорт, 22 квітня 2013

Андрій Ніколаєнко: Бейсбол для Кіровоградщини – не просто цікавий вид спорту, це один із брендів

за матеріалами офіційного сайту ОДА

  Про це голова Кіровоградської ОДА повідомив під час прямого ефіру, що відбувся у Кіровограді минулої п'ятниці - з нагоди 100 днів перебування А.І.Ніколаєнка на посаді губернатора

– Нещодавно ви стали Президентом Федерації бейсболу та софтболу України, тож, якими ви бачите перспективи розвитку цього виду спорту на Кіровоградщині?, – саме з таким запитанням під час прямого ефіру на каналі "Кіровоград" звернулися до очільника області кіровоградські спортсмени.

– Отримавши пропозицію очолити Федерацію бейсболу та софтболу України, я певний час сумнівався, оскільки вважав, що мав у першу чергу займатися суто економікою, регіоном, але ж, погодьтеся, для Кіровоградщини бейсбол більше ніж просто вид спорту, це його бренд, тут своя історія, традиції, і наш регіон по праву є визнаним лідером. Крім того, єдиний у державі бейсбольний стадіон, навіть у нинішньому вигляді, розташований саме у нас – у Кіровограді. Тому ми зробимо все, щоб цей спортивний комплекс був добудований та знаходився у належному стані, – наголосив Андрій Ніколаєнко.

– Для цього ми запросили кращих фахівців, з тим, щоб вони зробили експертну оцінку цієї споруди та прорахували, скільки необхідно коштів для того, щоб перетворити наш бейсбольний стадіон на сучасний спортивний комплекс. Я вже веду перемовини з рядом наших підприємців, з соціально відповідальним бізнесом, з тим, щоб вони не лише по новому поглянули на бейсбол, а надали реальну підтримку розвитку цього виду спорту, як у нас в області, так в цілому в Україні, – повідомив голова ОДА.

– Президент України першочергову увагу приділяє питанню розвитку не лише професійного, а саме залученню молоді до занять масовим спортом, тому ми й надалі інвестуватимемо кошти у розвиток спортивної інфраструктури на Кіровоградщині, адже, як відзначив Глава держави, здорова нація, здорові діти – це найкраща інвестиція у майбутнє держави, – наголосив Андрій Ніколаєнко.

5208Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

федот29 травень 2013 23:13
0
Судя по интервю - очередной карманный президент ФБСУ.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: