Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Л. Шевченко, заступник директора Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 5 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/10/05/znaiti-sebe-u-profesiinii-sferi-ta-sproektuvati-maibutne-dopomogla-sluzhba-zainjatosti.htm
суспільство, 5 жовтня 2021

Знайти себе у професійній сфері та спроєктувати майбутнє допомогла служба зайнятості

Л. Шевченко, заступник директора Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


«Я добре розумів, що знайти перспективну роботу за фахом у нашому маленькому місті молодій людині та ще й без досвіду роботи буде непросто. Я не втрачав надії і був переконаний, що за сприяння служби зайнятості я її знайду. Так і сталося», – ділиться спогадами колишній безробітний із м. Світловодська, а нині секретар керівника Сергій Полтавець.


Спробувати себе у новій сфері допомогли фахівці Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості.


Після закінчення Світловодського політехнічного фахового коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету, здобувши спеціальність «Інженерія програмного забезпечення», до міськрайонної філії обласного центру зайнятості по допомогу в пошуку роботи звернувся двадцятирічний Сергій Полтавець.


На момент звернення підходящих вакансій не було, тому кар’єрний радник запропонував Сергію робоче місце секретаря керівника, що було вакантним у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7.


Унаслідок відсутності досвіду роботи в офісній сфері та у сфері архівного зберігання документів у Сергія виникали деякі сумніви, проте вони остаточно розвіялись після зустрічі з роботодавцем. Фахівці центру зайнятості організували для безробітного і керівника навчального закладу співбесіду, аби поєднати інтереси обох сторін. Співбесіда пройшла вдало. Під час знайомства з Сергієм керівник побачив у шукачеві роботи відповідальну та надійну людину і тому без вагань запропонував йому роботу.


Дехто поставить запитання: чоловік – і секретар? Не дивуйтеся. За словами адміністрації закладу, Сергій Полтавець добре володіє персональним комп’ютером, має високий рівень фахових знань, яких потребує сучасний навчальний заклад щодо користування професійними програмними продуктами. Крім того, Сергій дисциплінований, має виважений характер та бажання освоювати систему внутрішнього документообігу, у т.ч. й електронного, архівної справи тощо. 


Тож побажаємо молодому чоловікові опанувати обраний фах, знайти себе у новій професійній сфері, яка б приносила не тільки моральне задоволення, а й фінансову стабільність.


996Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: