Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Алла Красіон, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 30 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/09/30/budemo-navchatis-abi-pratsjuvati.htm
суспільство, 30 вересня 2021

Будемо навчатись, аби працювати

Алла Красіон, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


З 1 вересня викладач Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Ольга Василівна Пуляк стала студенткою І курсу денної форми навчання Херсонського національного технічного університету. 


Спонукала Ольгу Василівну до навчання пропозиція закладу вищої освіти викладати нову для неї дисципліну «Харчові технології».


У пригоді стала інформація у ЗМІ про можливість здобуття за сприяння служби зайнятості другої вищої освіти шляхом отримання ваучера.


Наступним кроком Ольги Василівни було звернення до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. Отримавши консультацію кар’єрного радника щодо можливості здобуття додаткової освіти шляхом отримання ваучера, а також ознайомившись із переліком професій, спеціальностей і напрямів підвищення кваліфікації, за якими може бути виданий ваучер на навчання, жінка вирішила спробувати опанувати нову спеціальність «Харчові технології» (ступінь магістра), адже відповідала усім вимогам порядку. Вибір пані Ольга зробила на користь Херсонського національного технічного університету. 


Сподіваємося, що отриманий ваучер на навчання додасть Ользі Василівні реальних можливостей самореалізуватися у професійній сфері.


Нагадаємо, видача ваучера на навчання – одна із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій, здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію за вже набутою професією. Для роботодавців – це можливість мати необхідний кваліфікований персонал.


Тож, у кого є бажання йти в ногу з часом – навчайтеся, і в цьому вам допоможе служба зайнятості за місцем перебування.



979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: