Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 31 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/08/31/svjato-dlja-ditei-kompaniivskoi-gromadi-organizuvav-narodnii-deputat-igor-murdii.htm
суспільство, 31 серпня 2021

Свято для дітей Компаніївської громади організував народний депутат Ігор Мурдій


З нагоди 30-ї річниці Незалежності України в  Компаніївській громаді за підтримки народного депутата від політичної партії «Слуги Народу» Ігоря Мурдія відбулося дитяче свято. Так, наймолодших жителів громади зібрали на святкування біля фонтану в центральному парку селища.

 

«Привід до зібрання унікальний, адже  наша країна святкує 30 День народження. Тому і місце для святкування було обрано відповідне – селище, яке чудове пам’ятає період козацького зародження та розвитку, тому «свобода», «воля» та «незалежність» для місцевих жителів – не пустий звук! Я дякую всім, хто долучився до заходу, та сподіваюсь, що гарний настрій, що панував сьогодні, збережеться якнайдовше», - звернувся до жителів громади Ігор Мурдій.


Так, задля розваг маленьких компанійців було встановлено великий надувний батут, запрошено аніматорів, які розважали конкурсами та активними іграми,  пригощали ж малечу солодкою ватою та напоями.


«Я із задоволенням взявся за організацію цього свята та і з ще більшим задоволенням спостерігав за величезною кількістю щасливих дітей, що завітали сьогодні на цей захід», - ділиться враженнями нардеп.


Загалом на свято завітала діти різного віку,  серед них не тільки мешканці  Компаніївки, але й інших селищ та сіл громади. 


               


1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: