Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія № 1
Дата: 20 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/08/20/ukraina-tse-kraina-de-naibilshe-ljubljat-volju-.htm
суспільство, 20 серпня 2021

Україна – це країна, де найбільше люблять волю!

Бібліотека-філія № 1


Цьогоріч наша країна відзначає найголовніше свято – День Незалежності України. Новітній історії України виповнюється 30 років. 


Хоча це і молодий вік, проте ми маємо багатовіковий літопис, переданий нащадкам від пращурів. Українська жага до волі та незалежності пройшла крізь віки і створила той фундамент, на якому ми міцно стоїмо зараз. 


До цієї знаменної дати працівники бібліотеки-філії № 1 відкривають для своїх відвідувачів патріотичні сторінки історії під назвою «Україна – це країна, де найбільше люблять волю!». Читачі мають змогу познайомитися з книжковою виставкою, де представлена література про історію та культуру, про славетних українських героїв та їхні подвиги в ім’я України. Здобувши омріяну державність сучасне покоління українців змушене відстоювати свободу та європейський вибір на революціях, а згодом – зі зброєю в руках, захищаючи суверенітет від зазіхань з боку Росії. Але маючи природну жагу до волі українці вистоять і ми святкуватимемо ще не один ювілей нашої Незалежної України!


994Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: