Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Людмила Скопюк
Дата: 26 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/11/26/angeli-ohorontsi-v-bilih-halatah.htm
суспільство, 26 листопада 2020

Ангели-охоронці в білих халатах

Людмила Скопюк


Сьогодні робота медичного працівника, як військового, стала особливо небезпечною, адже виконуючи свій професійний обов’язок лікарі теж потрапляють під удар.


Кажуть, що лікар – це посередник між людиною й Богом! Адже поняття «медпрацівник» в уяві багатьох пов’язане з надією і захистом. І саме такими  захисниками від смерті для мене стали завідуюча  Анна Олександрівна Богатирь та весь середній і молодший медперсонал мамологічного відділення обласного онкологічного диспансеру м. Кропивницького.


Так сталося, що до відділення потрапила навесні  із страшним діагнозом,  вдруге у своєму житті. Це було велике потрясіння для мене. Хочу висловити щиру, глибоку вдячність своєму лікареві онкологу  Анні Олександрівні Богатирь за те, що не дозволила  померти, поставила на ноги і зробила всебічну фахову допомогу та лікарю анестезіологу Людмилі Іванівні Бондаренко.

 

Слова вдячності – й на адресу середнього та молодшого медперсоналу відділення, котрими вміло керує старша медсестра Наталія Урсатій – всі вони дуже уважні й щиро співчуваючі пацієнтам. Серед яких: І. Стеценко; І. Туріца; О. Ренейгайло; А. Іушина; О. Арсентьєва, - чуйні, доброзичливі медсестри які викликають довіру і повагу всіх оточуючих. Відділення вражає своєю постійною чистотою та комфортними умовами перебування.


Дозвольте висловити слова щирої вдячності чудовому колективу мамологічного відділення за високий професійний рівень, дисциплінованість, чітке виконання посадових обов’язків.


Анно Олександрівно, я щиро бажаю Вам успішно продовжувати рятувати своїх пацієнтів від будь-яких хвороб, завжди виправдовувати всі добрі надії неодмінно знаходити вихід з будь-якої ситуації. Здоров’я Вам і Вашій родині, благополучної діяльності і щасливого довгого життя. Спасибі за Вашу працю, за Ваш професіоналізм, за Вашу самовідданість.


1541Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: