Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня, 16:13
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/08/kropivnichan-zaproshujut-na-muzichnu-terapiju-vid-gurtu-anatomija-stihii-.htm
новини, 8 травня, 16:13

Кропивничан запрошують на музичну терапію від гурту «Анатомія Стихій»


14 травня у Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр проведуть музичну терапію за участі гурту «Анатомія Стихій». Всі охочі зможуть послухати музику, поспівати, зіграти на музичних інструментах, і скласти власних пісень.


За словами організаторів, захід збере поціновувачів музики та тих, хто хоче «перезавантажитись» у колі творчих та активних людей. 


«Провести музичну терапію ми запросили кропивницький гурт «Анатомія Стихій». Кожна композиція гурту насичена світлими і радісними кольорами, передає емоційний стан музикантів, які впевнені, що при різних життєвих ситуаціях треба залишатися людиною. Запрошуємо долучатися усіх кропивничан — неймовірні естетичні враження та чудовий музичний післясмак гарантовані», — діляться організатори.


У просторі додають: на заході можна буде не лише насолодитися творчістю талановитого гурту, а й зіграти на музичних інструментах. 


Аби потрапити на музичну терапію, достатньо заповнити анкету за цим посиланням і завітати у вівторок, 14 травня о 17:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький).


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

   

532Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: