Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня, 16:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/08/u-kropivnitskomu-raioni-rjatuvalniki-proveli-urok-bezpeki-dlja-uchniv-velikoseverinivskogo-litseju-foto-.htm
новини, 8 травня, 16:44

У Кропивницькому районі рятувальники провели урок безпеки для учнів Великосеверинівського ліцею (ФОТО)


В умовах сьогодення класи безпеки у навчальних закладах Кіровоградщини працюють на повну потужність. Супроводжують їх діяльність фахівці Служби порятунку, адже важливо забезпечити належну підтримку закладів освіти, як інформаційну й методичну, так і організаційно-практичну, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

 

Аби використати навчальний час максимально ефективно та наповнити зміст уроків безпеки новим та цікавим для школярів матеріалом, освітяни звертаються за допомогою до надзвичайників. А коли до справи беруться рятувальники, то успіх гарантовано. 


Переконатися у цьому мали можливість учні та вчителі Великосеверинівського ліцею. Цікавий, змістовний та динамічний урок безпеки провели працівники пожежно-рятувальної служби для підлітків. Освітній простір створеного торік класу безпеки поповнили новими знаннями у сфері пожежної та мінної безпеки, а також позитивними враженнями від самого процесу навчання. Там, де є справжній інтерес до справи, то й результати перевершують сподівання. 


Не змушувати, а мотивувати до навчання, не заучувати далекі від реальності сухі правила та норми, а на практиці доводити важливість знань та вмінь, що здатні врятувати життя. Ось такими є головні засади навчання з основ безпечної життєдіяльності дітей.


Так, сьогодні у супроводі рятувальників ліцеїсти опановували безпекове вчення у форматі квестових завдань, ділової гри з елементами практичної підготовки до дій в умовах НС.


Тим, хто прагне знати більше, рекомендували ознайомитися з новинками проєкту Дитячого фонду ООН UNICEF “Пригоди без шкоди” та долучатися до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості “Безпека в житті — життя в безпеці”.

      &tf5            


510Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: