Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 26 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/26/rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-dbati-pro-pravila-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 26 березня 2018

Рятувальники закликають громадян дбати про правила безпеки у побуті

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять відпрацювання житлового сектора щодо попередження порушень громадянами правил протипожежної безпеки,  зокрема під час опалювального сезону. Адже у період опалювального сезону кількість пожеж у житловому секторі зростає, при цьому також збільшується кількість загиблих на пожежах. Щоб цього не траплялось, рятувальники проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед різних категорій населення.


24 березня фахівці Вільшанського та Благовіщенського районних відділів У ДСНС в області обійшли оселі місцевих мешканців смт Вільшанка та м. Благовіщенське. Рятувальники звернулись до громадян із проханням  дбати про власну безпеку: з обережністю користуватись відкритим вогнем у побуті, відмовитись від паління у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації приладів і систем опалення, бути обережними у поводженні з електрострумом та регулярно перевіряти тягу, не залишати без нагляду дітей та на власному прикладі навчати їх правилам пожежної безпеки. Також працівники Служби порятунку розповсюдили у житлових секторах згаданих селищ листівки та пам’ятки з порадами щодо безпечної життєдіяльності.


   



1511Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: