Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 21 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/21/meshkantsi-kropivnitskogo-prigadali-pravila-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 21 березня 2018

Мешканці Кропивницького пригадали правила пожежної безпеки

У ДСНС України у Кіровоградській області


Рятувальники Кіровоградської області посилили профілактичну роботу в житлових масивах міст, селищ міського типу та сіл. З власного досвіду фахівці Служби порятунку знають, що до пожеж у житлових приміщеннях найчастіше призводить використання несправних або саморобних приладів обігріву, низький рівень контролю за справністю систем опалення, роботою печей, камінів, груб. Разом з тим у будь-яку пору року, чи то взимку, чи то влітку звичайна людська необережність також призводить до трагічних наслідків, наприклад, куріння в ліжку у нетверезому стані, перевантаження електромережі, залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка.


Зважаючи на це, фахівці Служби порятунку продовжують цикл роз’яснювальних бесід з громадянами на тему: «Правила безпеки життєдіяльності».


Так, 21 березня відбулось відпрацювання в районі вулиці Полтавська у Кропивницькому, де багатоповерхівки межують із приватним сектором, а також є значна кількість дошкільних і шкільних навчальних закладів. Рятувальники навчали громадян правилам пожежної безпеки у побуті, нагадали правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також закликали слідкувати за роботою побутових електро- та газових приладів, витяжних та вентиляційних систем.


Дітей фахівці Служби порятунку попередили про небезпеку пустощів з вогнем, навчили, як діяти при виявленні підозрілого предмета на вулиці та нагадали прості правила поведінки у побуті.


Для кращого засвоєння почутої інформації громадяни отримали тематичні листівки.


            

1682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: