Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Патрульна поліція Кіровоградської області
Дата: 21 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/02/21/u-kropivnitskomu-vidbulasja-prezentatsija-konkursu-proektiv-vid-ptap-agriteam.htm
суспільство, 21 лютого 2018

У Кропивницькому відбулася презентація конкурсу проектів від PTAP Agriteam

Патрульна поліція Кіровоградської області


Сьогодні, 21 лютого, у Кропивницькому в приміщенні «Прес-клубу реформ» відбулася презентація конкурсу фінансування проектів, спрямованих на покращення взаємодії поліції із громадськістю міста задля підвищення рівня безпеки в громаді.


У рамках презентації представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області розказали про особливості конкурсу, умови участі та навели приклади проектів, які вже були успішно реалізовані в інших містах України в рамках попереднього етапу цього конкурсу.


Нагадуємо, що ініціатором конкурсу є Інноваційній Фонд з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) від PTAP Agriteam (детальніше за посиланням https://www.facebook.com/ptap.ukraine).


До участі у конкурсі запрошуються громадські організації та ініціативні групи громадян Кропивницького, які прагнуть втілювати проекти, спрямовані на підвищення ефективності співпраці патрульної поліції та громади.


Порядок подачі заявок для участі в конкурсі фінансування проектів:


- реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/pvy69j та отримуйте форму заявки від координатора Інноваційного Фонду на отримання фінансування;
- заповнюйте та надсилайте заявку до 7 березня;
- очікуйте на оголошення результатів відбору проектів у квітні.


      

2132Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: