Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/01/23/u-jakomu-nastroi-vihodili-na-robotu-pislja-svjat-.htm
суспільство, 23 січня 2018

У якому настрої виходили на роботу після свят?



Період новорічних свят добіг кінця. Позаду як веселі вихідні, так і менш веселий вихід на роботу після свят. Хоча повернення у робочий графік може бути і радісним, якщо сама робота до душі. HeadHunter Україна дізнався, з яким настроєм виходили на роботу після зимових святпрацівники.


Згідно з результатами опитування, для 27% респондентів свята вдалися, але на роботу виходити не хотілося. Ще 27% виходили на роботу зі звичайним настроєм і зазначили, що вихідні аж ніяк не вплинули на цей процес. П'ята частина опитаних заявила про те, що завдяки гарному відпочинку в свята вони із задоволенням включилися в роботу. 13% зазначили, що вихідні повністю вибили їх з колії й, отже, про ефективність роботи поки не йдеться. Людей, які втомилися відпочивати, не так багато – всього 8%. Власне, вони повідомили про величезне бажання працювати після тривалих свят.


З радістю чи без, але включатися у робочий процес доводиться всім. Щоб повернення у робочі будні було менш стресовим, кожен вибирає свій спосіб для більш легкої адаптації до роботи після свят. «З першого і до тринадцятого...» Як увійти в робочий ритм після свят?


46% опитаних воліють не перевантажувати себе роботою одразу після свят, щоб поступово входити в робочий процес. Третина респондентів намагаються максимально ефективно попрацювати до свят і закрити більшість робочих питань. 12% перевіряють пошту ще до виходу на роботу, по змозі відповідаючи, щоб, вийшовши на роботу, менше часу витрачати на перевірку е-мейлів та відповіді на них. Серед іншихспособів – побудова чіткого плану і дотримання його без відволікання на інші завдання. Також частина респондентів ніяк не готуються до повернення на роботу, а просто виходять і працюють у звичайному режимі. Хоча для деяких така стратегія закінчується високим навантаженням у післясвяткові дні.


Як показують результати опитування, повернення до робочого процесу дається легко не всім. Простіше за все тим, хто любить свою роботу і не любить неробства. Більшості потрібен час, щоб після веселощів і свят повернутися до робочої діяльності. А щоб старт був менш стресовим, майже половина респондентів вибирає стратегію мінімального навантаження в перші кілька днів після святкового періоду і поступового повернення у робочийпроцес.


Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у січні2017 року. В опитуванні взяло участь 628респондентів з різних регіонів України.


HeadHunter Україна входить до складу найбільшого об’єднання рекрутингових проектів із восьми країн Європи та Азії з найширшою базою резюме — більше 25 млн.


З допомогою hh.ua більше 60 000 компаній шукають спеціалістів по 28 напрямках. До їхніх послуг пропонується понад 1 000 000 професійно складених резюме, які пройшли ручну модерацію HR-спеціалістів HeadHunter.


Основу пошукацької аудиторії сайту складають висококваліфіковані спеціалісти різного профілю. На сьогодні hh.ua володіє найчисленнішою аудиторією кандидатів ТОП-рівня та спеціалістів «західного взірця».


Усі проекти HeadHunter розміщені на єдиній онлайн-платформі. Робота з нами — це можливість публікувати вакансій та переглядати резюме у всіх країнах присутності HeadHunter з одного вікна.


На ринку міжнародного інтернет-рекрутменту HeadHunter Україна відомий не тільки роботою кадрового порталу, але й реалізацією багатьох успішних проектів. З 2006 року розгорнулась дослідницька діяльність компанії, спрямована на глибинний аналіз поточних тенденцій ринку праці й прогнозування його розвитку. У той же час була заснована міжнародна «Премія HR-бренд» — єдиний професійний конкурс в області побудови репутації роботодавця.


фото - uk.etcetera.media


2552Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: