Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/21/zavershilasja-persha-duel-intelektualnogo-klubu-scho-de-koli-m-znam-janka.htm
суспільство, 21 листопада 2017

Завершилася перша дуель інтелектуального клубу "Що? Де? Коли м.Знам’янка


Ось і завершилася перша дуель інтелектуального клубу "Що? Де? Коли м.Знам’янка", яка відбулася в ресторанно-розважальному комплексі " Ti Amo ". 


Першими змагатися за право виходу до фіналу і здобуття головного призу гри "Мудрої сови", надану генеральним партнером гри, директором ТОВ "Вагонкомплектсервіс", головою ГО "Єдність Кіровоградщини" Юрий Гребенюк, розпочали збірна учнів, педагогів міста, студентів команда "Veni, vidi, vici"( капітан Москаленко Микола) та команда «Магістраль», (капітан Косенко Вадим), сформована із учнів професійно-технічного училища № 12.


Обидві команди показали неймовірно вражаючи гру, але кожна з них не змогла здолати команду мешканців м.Знам’янка та з інших населених пунктів України, поступившись їм з рахунком 2:6 та 1:6 відповідно.. В результаті до фіналу потрапила команда "Veni, vidi, vici" (капітан Москаленко Микола), яка надала більшу кількість правильних відповідей.


Окремо хочеться подякувати, ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo» за допомогу в наданні теплого і затишного приміщення, директору ТОВ "Вагонкомплектсервіс", голові ГО "Єдність Кіровоградщини" Юрий Гребенюк за постійну підримку всіх наших проектів, Центру рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка», керівнику ВІА Імпульс Сергей Титов за музичний супровід, Дар’ї Таран, Анастасії Мацієвській, Каріні Матвієць за чудові музичні паузи.


Також як і було обіцяно під час гри були розіграні перші призи постійної призової лотереї. Так, сертифікат на безкоштовне покриття нігтів гель – лаком від Алёна Соболь виграла Лиза Гребенюк. 


Сертифікат на безкоштовну послугу від салона краси "Шарм виграв Олексій Румянцев.


Безкоштовний абонемент в спорткомплекс "Піраміда" (дир. Tanya Prokopeva) виграла Алёна Соболь.


І вже зовсім скоро путівку до фіналу розіграють наступні команди. Також під час цієї гри будуть розіграні наступні сертифікати від Центру рукоділля "Модистка" (кер. Наталія Леонова), магазину "Одесса" (п/п Олена Плохотнікова), магазину живих квітів "Глорія".


А ми нагадуємо, що кожен з мешканців нашого міста чи іншого населеного пункту може стати автором свого питання, яке може бути потім озвучено вже на наступній грі. 


Крім того, відзначимо, що автори питань, на які не змогли надати правильну відповідь знавці отримують приємні сувеніри. А автор найцікавішого питання, ще й заохочувальний приз. 


По завершенню дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу інтелектуальної гри, дружньої атмосфери, яка вирувала під час гри. Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення, обізнаність але ще й надихають до подальшого саморозвитку.


               


2553Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: