Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 17 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/17/pid-chas-tizhnja-bezpeki-dorozhnogo-ruhu-rjatuvalniki-spilno-z-politseiskimi-provodjat-navchalni-seminari.htm
суспільство, 17 листопада 2017

Під час Тижня безпеки дорожнього руху рятувальники спільно з поліцейськими проводять навчальні семінари

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Наразі триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого фахівці Служби порятунку та патрульної поліції спільно проводять навчальні семінари з питань безпеки життєдіяльності.


16 листопада такий захід було проведено для школярів навчально-виховного комплексу № 34 – ліцею «Сучасник» та вихованців дошкільного навчального закладу «Берізка», що в обласному центрі. Працівники патрульної поліції розповідали дітям про небезпеки, які приховує в собі вулиця та автодороги. А рятувальники зі свого боку застерігали дошкільнят та учнів щодо нерозважливої поведінки у побутових ситуаціях. 


Так, фахівці Служби порятунку нагадали дітям відповідно до їхнього віку правила поведінки вдома та на вулиці: радили не експериментувати з небезпечними предметами, вогнем та запам’ятати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів – застарілих, часів Другої світової війни, та сучасних вибухівок, що можуть бути замасковані під побутові предмети – іграшки, книжки тощо.


Кращому засвоєнню важливих знань сприятиме поєднання усної інформації про безпеку життєдіяльності та у друкованому вигляді – у вигляді яскравих тематичних листівок, які рятувальники роздали дітям на завершення зустрічі.



1627Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: