Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 17 січня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/01/17/deputati-miskoi-radi-vidilili-finansovu-dopomogu-sim-jam-polonenih-ta-bezvisti-zniklih-viiskovosluzhbovtsiv.htm
суспільство, 17 січня 2017

Депутати міської ради виділили фінансову допомогу сім’ям полонених та безвісті зниклих військовослужбовців


Сьогодні, 17 січня, на сесії депутати Кіровоградської міської ради підтримали запит свого колеги Михайла Бєжана, депутата від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» щодо виділення коштів сім’ям полонених та безвісті зниклих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної  операції на сході України.


«До мене з проханням про допомогу звернулася Катерина Глондар, її чоловік - Сергій Глондар, військовий 3-го полку спеціального призначення вже майже рік знаходиться у полоні. Потім виявили, що у нас місті не одна родина з такою проблемою. Наша політична сила вже мала досвід впровадження такої ініціативи в інших містах України, зокрема, першим звернули увагу на існування цієї проблеми укропівці з сусіднього нам Кривого Рогу. Тож я вирішив, що подібна практика допомоги сім’ям військових необхідна і в нашому місту та вдячний депутатам, за те, що підтримали мене » - говорить Михайло Бєжан.


Згідно прийнятого рішення, депутатами були внесені зміни до «Програми соціального захисту окремих категорій мешканців м.Кропивницького». Тепер кожна х сімей військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісті, а їх в нашому місті чотири, отримають матеріальну допомогу у розмірі 25тис.грн.


«Пропонували видіти по 100тис.грн., але з огляду на можливості все ж наразі вимушені були зупинилися на сумі в 25 тисяч грн.» - коментує Михайло Бєжан.


(На фото Катерина Глондар - дружина військового, який знаходиться в полоні)


1722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: