Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 29 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/29/rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-roz-jasnjuvalnu-robotu-sered-gromadjan-schodo-poperedzhennja-zagibeli-na-vodoimah.htm
суспільство, 29 липня 2016

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед громадян щодо попередження загибелі на водоймах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


        

Купальний сезон ще триває, і до Служби порятунку мало не щодня надходять повідомлення про нещасні випадки на воді, які стаються як у Кропивницькому, так і в інших населених пунктах області. Погода нині сприяє, тож люди й намагаються перечекати спеку поближче до води, хоча офіційно відкритих пляжів на Кіровоградщині не так вже й багато. У зв’язку з цим рятувальники не припиняють проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження загибелі на водоймах  в усіх багатолюдних місцях відпочинку та на стихійних пляжах.




28 липня працівники Управління ДСНС в області провели перевірку дотримання громадянами правил безпеки на воді у Світловодському районі. Рятувальники поспілкувалися з відпочивальниками, нагадали їм вимоги безпечного відпочинку та роздали застережні листівки. Особливо фахівці Служби порятунку застерегли молодь від сміливих експериментів - стрибків зі скелястих берегів, мостів, дамб або інших непристосованих споруд, які часто закінчуються трагічно. Нагадали відпочивальникам про небезпеку купання у нетверезому стані, після тривалого перебування на пекучому сонці, у місцях зі швидкою течією, а також в обов’язковому порядку закликали громадян відповідально ставитися до власної безпеки. 


Шановні громадяни! Не нехтуйте порадами фахівців, коли мова йде про власну безпеку. Будьте обережні, бережіть життя і здоров’я своє та своїх рідних!


   



1820Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: