Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 12:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/25/znam-janska-balneologichna-likarnja-zaproshue-veteraniv-na-bezkoshtovni-reabilitatsiju.htm
новини, вчора, 12:57

Знам'янська бальнеологічна лікарня запрошує ветеранів на безкоштовні реабілітацію


Комунальне підприємство «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради запрошує ветеранів – жителів Кіровоградщини, звільнених із військової служби за станом здоров’я, пройти в медичному закладі безкоштовну реабілітацію. 


Метою програми є допомога ветеранам у поверненні до активного життя та відновлення фізичного і ментального здоров'я. Окрема увага під час реабілітації приділяється психологічній підтримці - в штаті Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні працює кваліфікований психолог, який має досвід роботи з ветеранами війни. 


Програма реабілітації розраховується для кожного пацієнта окремо після консультацій з лікарями. Таким чином, пацієнт отримує індивідуальний план лікування, адаптований під його власні потреби. 


Пройти курс реабілітації запрошують ветеранів – жителів Кіровоградщини, звільнених із військової служби під час воєнного стану на підставі висновку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку. Для отримання безкоштовної путівки до санаторію потрібно звернутися до Управління соціального захисту населення за місцем проживання. 


Довідки за телефоном: (095) 790-81-34




1078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: