Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 16:41
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/25/znam-janski-rjatuvalniki-proveli-dlja-shkoljariv-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, вчора, 16:41

Знам’янські рятувальники провели для школярів акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» (ФОТО)


25 жовтня рятувальники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області та 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка провели для учнів КЗ “Знам’янська спеціальна школа” інтерактивну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Допомагали у цьому надзвичайникам учасники команди юних рятувальників ліцею “Крила України”. Школярі отримали гарну нагоду краще познайомитися із діяльністю Служби порятунку, з роботою вогнеборців, а також поглибити знання з безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники продемонстрували учням можливості пожежного автомобіля та його оснащення, показали пожежно-технічне обладнання та пояснили, як його використовують під час ліквідації надзвичайних ситуацій, а також дозволили майбутнім рятувальникам посидіти за кермом.


Учні з команди ДЮРП пояснили ровесникам, як користуватися вогнегасником, допомагали евакуюватися з приміщення школи під час навчальної тривоги та нагадали правила безпеки під час канікул. А ще школярам розповіли про мінну небезпеку та нагадали алгоритм дій при виявленні боєприпасів та їхніх небезпечних уламків. 


Також під час акції діти позмагались у вправності та кмітливості, поміряли бойовий одяг вогнеборця та каски, сфотографувались в пожежному автомобілі.


Загалом, зустріч пройшла весело і змістовно. Впевнені, знання, що їх отримали школярі у процесі спілкування з працівниками Служби порятунку, стануть в нагоді у дорослому і самостійному житті та сприятимуть відповідальному ставленню до власного життя і здоров’я. 


             

1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: