Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 12:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/25/u-kropivnitskomu-miskomu-sotsialnomu-gurtozhitku-vchilisja-spilkuvannju.htm
новини, вчора, 12:28

У Кропивницькому міському соціальному гуртожитку вчилися спілкуванню


Днями до Кропивницького міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, завітала Наталія Черепова – бібліотекар відділу мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені Є.Маланюка. Метою візиту стало проведення інтерактивного заняття, присвяченого культурі мовлення та розвитку навичок ефективної комунікації.

 

Під час зустрічі учасники обговорювали важливість емоцій та інтонацій у розмові, які можуть суттєво вплинути на створення позитивного враження про людину. Зокрема, Наталія Черепова поділилася корисними порадами щодо того, як правильно користуватися мовою, щоб вона стала інструментом самовираження та допомогла досягати поставлених цілей.

 

Захід пройшов у дружній атмосфері, учасники активно брали участь у дискусії, що створило комфортну атмосферу для обміну думками. Такі зустрічі сприяють розвитку мовленнєвих навичок у молоді, виховують культуру спілкування та допомагають дітям-сиротам у соціалізації.

https://www.facebook.com/krrada.official


1102Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: